onsdag den 3. oktober 2012

Et halvt år er gået

Noah er idag 6 måneder gammel og det sidste halve år er bare gået SÅ stærkt. Noah udvikler sig rigtig meget og møver rundt i fuld fart :) Han triller om på maven hele tiden også når han ligger på puslebordet, han ligge aldrig stille når han er vågen. Og så griner og smiler han meget, det er så dejligt :)

Hvad angår maden synes jeg ikke det går skide godt, Noah spiser mere om natten end om dagen og har svært ved at få det vendt igen. Det gør så også at han jo ikke er særlig sulten om dagen hvilket også gør det svært at få ham til at spise mere fast føde, han får en hel portion grød til middag/formiddag, og så prøver jeg at få indført to ske måltider mere om dagen, meen det er jo lidt svært når han ikke er særlig sulten nu må han jo ellers få nogen flere forskellige ting. Håber jeg kan få vendt han spise vaner hurtigst muligt :)

Ville lige tage nogle fine billeder af ham ligesom jeg havde gjort den dag han blev 4 måneder, meen det var lidt svært for han ville simpelthen ikke ligge stille :)






Ingen kommentarer:

Send en kommentar